förlåt för dålig uppdatering

felåååt, ska skärpa mig. men gårdagen tillbringades med dom bästa, bland annat alice, sara, eszter, bea, robin, victor, och fler vare säkert. :) hehh, trevligt assåw. vi gjorde nt så jättte mkt, jag och alice hade hur kul som helst jag bah "det va inte lika skönt som jag minns det" sen hon bah åt våt farlig korv, ;) hahha rawrrr´' ;rr

HAHAHAHA ! :D för kul

och idag har jag inte gjort nånting, har pluggatpluggat och pluggat. vi har ju matteprov snart så ((:

olivia is back

hellu. jag har seriöst inte orkat uppdaterat. känns som att jag inte har nå vettigt att skriva om lix.
men igår iaf. så gick jag och eszter på bio. på " i rymden finns inga känslor". för bra va den. filmen var typ lite knasig o flummig, men det är nog därför jag gilla den ;) hheheh. det måste göras om iaf :D idag ska jag typ på "kalas" hhaha. trevligt. andreas brors tjej som fyller. :) grattis på henne !

bye. uppdaterar ikv . jag lovar <3

johanna som skriver.

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort. Man gör som alla andra och försöker vara van, men jag har tröttnat på att vara likadan. Man kämpar för en plats som passar både här och där och snart så har man glömt bort vem man är.

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär och insett att jag måste börja om. Ja, jag har kämpat för en plats som passar både här och där men snart så ska jag hitta den jag är.


johanna hääär

Johanna här, olivia är seg och hon updaterar aldrig. Så jag gör det ;)

johanna här !

Tjenare !
Ni får ett litet morgon inlägg eftersom att jag för första gången på två veckor ska återvända till skolan idag. Det kommer väl bli rätt gött att få träffa alla igen. Men ändå så kommer det inte bli gött.. Pga att jag är så jävla skoltrött osv. Allt det kommer väl ifrån deppreissionerna.. Men ska snacka med kuratorn, rektorn och min handledare snart om varför det är som det är så ska helt enkelt berätta att jag är så jävla skoltrött och då kommer dom helt enkelt hitta en lösning på det. Hoppas allt går vägen bara !

Sen igår fick jag höra kommentaren "går du ens på våran skola längre" Haha, det var rätt så jävla kul och få höra att folk faktiskt har undrat 
Det måste ju betyda att jag är lite saknad iallafall.

Men hoppas alla har en bra dag på skolan, jobbet eller helt enkelt hemma.
Ses någon dag ! Glöm inte kolla min blogg : www.jjohannaaxelssonn.blogg.seHAHA

för att vara dramatisk och emo och klockan är bara halv åtta.
Väntar på att den ska bli iallafall tio så jag kan försvinna in i min underbara hjärna där min närmsta vän är en ko och allt är soligt och färgglatt.
Jag vill att klockan ska bli morgon så jag kan få åka till skolan.
Jag gillar skolan, där slipper jag ironiskt nog tänka.

det började då

shit johanna, det du skrev, fick tårarna att rinna. är helt mållös. vetinte vad jag ska skriva/säga/göra.
tårarna bah rinner, såå sjukt söt äru !

nu vet jag inte vart jag ska börja, för att förklara min kärlek till dig bästavän !
jag minns första gången vi typ va med varandra. jag minns allt ! när jag mötte dig vid siljouren.
då jag hade mina blåa gympa skor, haha ! och du hade din cheep monday tröja. sen började vi gå hem till mig.
senare tog vi min cykel och cykla upp och snatta på ica, HAHA, och vi var så keffa att vi åkte fast oxå !
lite charmigt faktiskt. sen som sagt, 08. då vi var tighta som fan. precis som du sa. det var ett sjuuuukt bra år.
jag saknar dig. saknar våra underbara dagar. om jag så fick träffa dig en sekund så skulle jag va lyckligast i världen just nu kan jag lova. gör allt för dig. allt för att du ska må bra. ingen kan förstå sig på vänskapen vi faktiskt delar. det är så sjukt underbart att ha en vän som dig ! vi bor långt ifrån varandra.. tyvärr. men vår vänskap är hur stark som helst. och tillsammans klarar vi verkligen allt ! vi två. genom hela livet. livet ut !
jag älskar dig högt !
för typ 3 år sen. kände vi knapp varandra. men kolla nu. 3 år senare vet vi allt om varandra !
vi känner varandra hur bra som helst. vi kan läsa av varandra hur enkelt som helst. vi förstår alltid varandra.
jag älskar dig. är hur glad som helst att jag har dig.

JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN, även kallad johanna axelsson ! <3

Till dig Olivia, från Johanna.

Hej olivia gumman.
Jag hade tänkt och skriva en liten sån här text till dig. En liten sammanfattning av allt vi gjort och hur mycket jag älskar dig!
Vet inte vart jag ska börja , så många ord , så många meningar som inte passar in där dom ska!
Ingen förstår det vi delar du och jag!
För vi två vi kommer aldrig tröttna på varandra, för vi är som gjorda för att vara vänner. Alltid när vi är, visst det var ett tag sen nu. Men då hittar vi på dom mest sjukaste saker. Det är det som gör att jag alltid kommer stanna kvar. För vi har alltid roligt och du har en speciell personlighet. Jag beundrar dig, för du vågar stå för dig själv och den du är. Jag har även sett dig ledsen men också glad. När du är ledsen , så gör det så ont. För jag klarar inte av att se dig sårad, för då blir också jag sårad.
När du gråter, gråter jag.
När du skrattar, skrattar jag.
När du dör, dör jag.
Jag så är det bara. Våran vänskap måste från första början vart bestämd. För du bara kom in där igenom klassrums dörren och lyste som en stjärna och det var då jag insåg "den där ängeln ska bli min vän" och se nu vart vi har tagit oss idag? Vi har tagit oss igenom mycket tillsammans och det har fått mig inse att så länge vi gar varandra så klarar vi allt. Det är helt klart att jag ska berätta om dig när jag skaffar barn!
Du kom in i mitt liv år 2007 och gjorde allt bättre och så mycket mer. Du har alltid funnits där när saker har blivit knas. Du säger alltid dom bästa saker, som alltid får mig att må bra. Att du är den jag berättar allt för och den som vet mest om mig, det är självklart!
Jag vill med denna texten försöka tacka dig för allt som du har gjort. För utan dig hjärtat, så skulle jag helt enkelt varit död. Du är min bästavän, det enda som betyder något för mig: är det vi två har! Gud gav mig en syster som är så änglalik. Så om du inte hade varit på jorden, så hade man trott att du var en ängel. Jag är så jävla glad över att ha dig i mitt liv!
För dig kan jag offra livet, hur lätt som helst, inga problem! För allt som du har gjort för mig, så är du värd vad som helst! Allt det du vill ha. Är stolt över att få kalla dig bästavän.
Först så kände vi inte varadnra, men när jag lärde känna dig. Seriöst, du är min bästavän och så ska det alltid vara!
Jag svär på allt, att du är det bästa som har hänt mig. Alla texter som jag skrivit förklarar ingenting. Texterna är ord, som inte når dit jag vill. Du är mitt liv, du är mer än mitt allt. Tänk alla dessa minnen som vi har att dela med oss av?
Tro mig , jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. Du är min värld , du är livet jag lever. Ja, visst i början så hamnade vi på fel start. Vi snattade och klottrade och allt vad vi gjorde. Men nu har vi blivit äldre och vi båda har mognat. Men när vi är tillsammans så blir vi precis som då. Som två små barn, som aldrig får slut på ideér. Det är därför vi alltid har så jävla kul. Jag skulle inte byta ut dig mot något i världen!
För utan dig, då är jag ingenting!
Vårt första minne, det är verkligen awesome! För hur många har egentligen ett sånt minne som sitt första?
Vi snattade på ica och åkte fast. Visst kanske inte så bra, men eftersom att jag var med dig så var det bäst!
Sen andra minnet? hahah , kommer du ihåg gegga flipflopsen ? Hahha roliga tider.
Sen sommaren 2008 , den ska vi inte snacka om. Vi var thigta som fan, inget kunde skilja oss. Vi gjorde verkligen allt den sommaren! Fanns ingeting som vi inte gjorde baby.
Jag har vunnit min självsfrände, du har mitt liv i dina händer!
När jag trodde att allt var slut , så fann jag dig bästavän. Jag älskar dig så jävla mycket. Ingeting kan förklara det jag känner för dig. Så jag har ingen aning om varför jag försöker.. Känns egentligen helt meningslöst. För jag kan sitta och skriva tills jag dör om det vore så, för kommer aldrig kunna komma fram till punkten ändå.
Men jag hoppas att detta får dig inse lite iallafall. Så jag avslutar det hela med att jag saknar dig så att det gör ont och att jag älskar dig.
Jag kommer alltid att älska dig och du kommer alltid att vara allt för mig. Vad som än händer och det vet du mycket väl baby! För utan dig skulle jag inte kunna andas. Inte leva eller något. Du är mitt livs bästa vän och du kommer alltid att vara det. Du kommer aldrig att bli glömd, jag lovar! Hoppas på att vi föralltid kommer att vara vänner, för gumman du är obeskrivlig. Du skulle bara inse och förstå hur mycket som jag älskar dig.. Jag vet att jag ibland kan vara en riktig idiot och bete mig som skit. Men förlåt för det och du vet att det aldrig beror på dig utan att det är jag som är felet. Blir så glad varje gång du skickar ett sms, ringer eller bara skriver på msn. Jag får ett helt lyckorus inom mig och jag blir glad. Du är den som jag vill ha kvar hela mitt liv. Tills dagen då jag dör även längre och även i nästa liv.
Jag älskar dig/ Din Johanna Maria Axelsson
Hej olivia gumman.
Jag hade tänkt och skriva en liten sån här text till dig. En liten sammanfattning av allt vi gjort och hur mycket jag älskar dig!
Vet inte vart jag ska börja , så många ord , så många meningar som inte passar in där dom ska!
Ingen förstår det vi delar du och jag!
För vi två vi kommer aldrig tröttna på varandra, för vi är som gjorda för att vara vänner. Alltid när vi är, visst det var ett tag sen nu. Men då hittar vi på dom mest sjukaste saker. Det är det som gör att jag alltid kommer stanna kvar. För vi har alltid roligt och du har en speciell personlighet. Jag beundrar dig, för du vågar stå för dig själv och den du är. Jag har även sett dig ledsen men också glad. När du är ledsen , så gör det så ont. För jag klarar inte av att se dig sårad, för då blir också jag sårad.
När du gråter, gråter jag.
När du skrattar, skrattar jag.
När du dör, dör jag.
Jag så är det bara. Våran vänskap måste från första början vart bestämd. För du bara kom in där igenom klassrums dörren och lyste som en stjärna och det var då jag insåg "den där ängeln ska bli min vän" och se nu vart vi har tagit oss idag? Vi har tagit oss igenom mycket tillsammans och det har fått mig inse att så länge vi gar varandra så klarar vi allt. Det är helt klart att jag ska berätta om dig när jag skaffar barn!
Du kom in i mitt liv år 2007 och gjorde allt bättre och så mycket mer. Du har alltid funnits där när saker har blivit knas. Du säger alltid dom bästa saker, som alltid får mig att må bra. Att du är den jag berättar allt för och den som vet mest om mig, det är självklart!
Jag vill med denna texten försöka tacka dig för allt som du har gjort. För utan dig hjärtat, så skulle jag helt enkelt varit död. Du är min bästavän, det enda som betyder något för mig: är det vi två har! Gud gav mig en syster som är så änglalik. Så om du inte hade varit på jorden, så hade man trott att du var en ängel. Jag är så jävla glad över att ha dig i mitt liv!
För dig kan jag offra livet, hur lätt som helst, inga problem! För allt som du har gjort för mig, så är du värd vad som helst! Allt det du vill ha. Är stolt över att få kalla dig bästavän.
Först så kände vi inte varadnra, men när jag lärde känna dig. Seriöst, du är min bästavän och så ska det alltid vara!
Jag svär på allt, att du är det bästa som har hänt mig. Alla texter som jag skrivit förklarar ingenting. Texterna är ord, som inte når dit jag vill. Du är mitt liv, du är mer än mitt allt. Tänk alla dessa minnen som vi har att dela med oss av?
Tro mig , jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. Du är min värld , du är livet jag lever. Ja, visst i början så hamnade vi på fel start. Vi snattade och klottrade och allt vad vi gjorde. Men nu har vi blivit äldre och vi båda har mognat. Men när vi är tillsammans så blir vi precis som då. Som två små barn, som aldrig får slut på ideér. Det är därför vi alltid har så jävla kul. Jag skulle inte byta ut dig mot något i världen!
För utan dig, då är jag ingenting!
Vårt första minne, det är verkligen awesome! För hur många har egentligen ett sånt minne som sitt första?
Vi snattade på ica och åkte fast. Visst kanske inte så bra, men eftersom att jag var med dig så var det bäst!
Sen andra minnet? hahah , kommer du ihåg gegga flipflopsen ? Hahha roliga tider.
Sen sommaren 2008 , den ska vi inte snacka om. Vi var thigta som fan, inget kunde skilja oss. Vi gjorde verkligen allt den sommaren! Fanns ingeting som vi inte gjorde baby.
Jag har vunnit min självsfrände, du har mitt liv i dina händer!
När jag trodde att allt var slut , så fann jag dig bästavän. Jag älskar dig så jävla mycket. Ingeting kan förklara det jag känner för dig. Så jag har ingen aning om varför jag försöker.. Känns egentligen helt meningslöst. För jag kan sitta och skriva tills jag dör om det vore så, för kommer aldrig kunna komma fram till punkten ändå.
Men jag hoppas att detta får dig inse lite iallafall. Så jag avslutar det hela med att jag saknar dig så att det gör ont och att jag älskar dig.
Jag kommer alltid att älska dig och du kommer alltid att vara allt för mig. Vad som än händer och det vet du mycket väl baby! För utan dig skulle jag inte kunna andas. Inte leva eller något. Du är mitt livs bästa vän och du kommer alltid att vara det. Du kommer aldrig att bli glömd, jag lovar! Hoppas på att vi föralltid kommer att vara vänner, för gumman du är obeskrivlig. Du skulle bara inse och förstå hur mycket som jag älskar dig.. Jag vet att jag ibland kan vara en riktig idiot och bete mig som skit. Men förlåt för det och du vet att det aldrig beror på dig utan att det är jag som är felet. Blir så glad varje gång du skickar ett sms, ringer eller bara skriver på msn. Jag får ett helt lyckorus inom mig och jag blir glad. Du är den som jag vill ha kvar hela mitt liv. Tills dagen då jag dör även längre och även i nästa liv.
Jag älskar dig/ Din Johanna Maria Axelsson

jag äter kött för att veganerna äter djurens mat !

haha, du får mig att skratta din horunge, fan att jag inte såg dig, för hur jävla taggad som helst att krossa dig totalt & helt brutalt !

idag har man träffat lite folk, bland annat eszter, bea, alice, sara, robin, oscar, filip, tim, och masssa andra :)
det var rätt chill, sen drog alla förutom eszter, sen senare drog jag till mig och eszter till sig. och nu sitter jag här.
trevligt. men nu ska jag va social på msn, så pusshej ! <3

tja :D

hejhej. idag har jag varit med dom bästa. btw, igår va vi på medling, ojojooj, inte kul alls. men nu äre över iaf. skönt det. men slänger in ett inlägg imorn, är trött. har läxor <3

Underbar dag!

Olivia och jag har pratat om mycket idag, mycket om förr i tiden, som inte ens är förr i tiden utan något som försavann. Nu förbereder vi oss för att fixa det, om det bara är för en dag så är det värt var enda sekund. För det var helt otroligt kul med allt och alla förut, det är dags att åter förenas vi alla, tillsammans.
Tyvärr lämnar olivia inte det sista inlägget för kvällen, utan jag. Hon verkar helt slut och bad mig skriva ett litet inlägg för hennes läsare. Olivia hör av sig i morgon igen, antagligen, med något nytt att berätta!

Puss (:


skriver lite om ..

tankar som snurrar i största allmänhet,
och om din och min bakrund, och om din
och min relation. och allting som vi
haft och allting som vi gått igenom.
det var hårt och det var svårt, och
det var mkt bråk, men det hela slutade
med att vi faktiskt sa förlåt. för allting vi
gjort och för allting vi sagt. och aldrig någonsin
vill jag leva utan dig,
pappa, sista tiden har varit hård, en känslomessig
resa som har slutat mest i gråt. och för min del
så finns det fortförande hat som ligger kvar.
hat mot mannen som just då inte upplevde mina krav.
men efter regn så kommer solsken,
och dagarna dom rullar på och jag förstår,
hur du vill leva ditt liv, så jag stöttar dig ändå.
det är ditt liv och det är dina egna val, så jag
stöttar dig som en dotter faktiskt ska. <3

när jag blir stor ska jag bli en get !

som rubriken löd. så ska jag bli en get :)

idag va en rolig och flummig dag på stan. träffa eszter, oscar, alice, sara, bea, och alex, nån döv elvis. osvosv. :D
det va väldigt trevligt. och kuwl. sen drog jag och eszter till mig och kollade film. massa trevligt (:

men nu ska jag sociala vidare med johannibunny ;D så se yah ! ;) <3

johanna här

Ni får en bild på mig . Tycker Olivia är dålig på att blogga så därför skriver jag detta onödiga inlägg ;)

det här är bara början, långt ifrån slutet.

tjenare alla sköna där ute ;)
felåt att jag inte har bloggat på hela helgen. men har varit lite upptagen fan.
tack för en sjuk nice helg ! (:
vetinte riktigt vad jag ska skriva om, men hoppas alla har haft en fett kul helg iallafall.
kyssshej / O.L


Hellu alla sötsaker därute ! ;)

kom hem för ett tag sen, har haft skit kul med dom bästa ! fett nice dag, först kom eszter, sen drog vi på stan, och hon dissa mig, sen kom hon tbx, vi träffa massa roligt folk, sen kom becca, sen kom sara, och vi drog te bb, osvosv, för kul och mysig dag iaf :) tack för dagen flickor ! <3

vad ska man göra? - det är en natt i en hård stad .

hårda nätter, för mycket knas, ingen fattar vad som händer.
traballen är igång, och dom unga startar bil bränder.
inget du kan göra, du kan skrika men ingen hör det.
för när natten kom så var det, det gatan förförde.
polisen gör vad som helst, när dom har tråkigt på sin gata.
ungdomar blir arga, och det är så som kriget startar.
beväpnade ungdomar ger inte samhället en chans.
jag råder polisen att hålla sig på sin distans.
låt oss vara ifred, och staten kan ju dra.
här finns lösa, det är klart att man bryter mot någon lag.
har du inte ett gäng, då är du utfryst.
gatan här är förtrollad och blir aldrig upplyst.

godmorn !

godmorgon suckers, vetinte vad jag ska skriva, men jag äger er alla, right? ;)
slänger in ett inlägg vid 6-7 :) <3

johanna bejbiii <3

johanna axelsson, jag älskar dig bästavän, det är vi två mot hela världens sötnos ! <3


Godmorgon älskade läsare ! :)

jag har sovit för dåligt inatt, är ju super förkyld, feber och grejs, och jag hostar som en jävla jude. det är så äckligt. o det bah kittlas i hela halsen hela tiden. usch inte kul. men imorn blir det skola. jag får inte missa för mkt. slänger in ett inlägg lite senare ikv.


kyss & smek

/ O.L


TAGGA NYÅR !

någon mer än jag som redan börjat tagga nyår ? ;)
jag är fett taggad iaf. och nu blev jag taggad på sommarlovet 2011. fyhfan va nice ! :D
2011. ska bli så mkt bättre än 2010. :D det är typ 100 år kvar tills nyår. men ändå ? ;o
fett taggad :D


aja, puss hej bitches

/ O.L


förlåt för dålig uppdatering ! :o

men jag glömde faktiskt bort min blogg, :o
kkom nyss på att jag hade en och då fick jag panik. nu är ni säkert jätte arga :(
typ helt  crazy, stackars er. men jag är sjuk idag så blev ingen skola :o <3

om jag valt en annan väg, hur kunde det gått ?

försöker lösa mina problem, men inget blir som jag vill, och allting går bara fel.
jag vet hur det känns att aldrig komma någon vart.
jag lever här, i en försvunnen värld.

du borde ha fattat vinkeln, du borde ha fattat det jag sa.
livet går upp och ner, men inte bara för mig. det är mkt som har hänt,
men nu har jag bestämt mig.

jag ska spela mina kort rätt, och hålla huvet högt. inte hålla på med nå fucking brott, 

 livet är hårt men jag kämpar ändå, jag tror på mig själv, och jag ska nå mina mål.


"jag står på samma plats, för rädd för att förändras"

tja suckers, johanna klaga på att jag ALDRIG uppdaterar på bloggen. men jag har fan lagt upp varje dag i två dagar ?, va mer begär ni av mig ? :o jag tkr att alla kan säga vad dom tkr om bloggen. om ni vill a tt den ska förbättras alltså. men idag har jag varit i skolan, förhör hos snuten. gick fan as bra. behövde inte va med på förhöret om jag inte ville. så självklart sa jag ju att jag inte ville. fyfan va nice :D
sen blev det att träffa lite folk, trevligt va det ! :)


// O.L

jag går ut med saker ni kanske inte visste. :)

nu äre såhär, att jag och eszter, är inte tillsammans, och jag vetinte om vi kommer bli det igen, och det tog slut, pga av att jag inte hade några känslor för henne längre, och sen har folk frågat hur eszter tog det. och det får ni ta med henne. jag tkr iaf att hon tog det bättre än vad jag hade trodde hon skulle göra.
och anledningen till att jag skriver det här, är för att typ alla frågar. HELA tiden, och det är rätt jobbigt.
eftersom att jag har sjukt dåligt samvete för det. så varje gång någon frågar, så får jag jätte dåligt samvete, osv.
så, så är läget just nu iaf.

idag har jag vart på stan och träffat, eszter, eszters bror,  sara, elise, robin, khim, oscar, tim, alex, har säkert glömt massa, men isf, äre bah att säga till. :) sen drog jag te eszter. och nu är jag hemma. :D awesome !


// O.L


<3

jag vill inte att det ska va som det är nu
jag vill bara gå tillbaka till förut.
så låt mig andas dag in och dag ut,
och bara softa tills mtit liv börjar ta slut.


hellu :D

tjenish, sitter typ på hagagården ? ;s
vi är här med klassen, vetinte varför. men ah. det är chill. vi slipper lektioner iaf. vi ska va här i tre timmar. vi får se hure går. snacka med pappa igår iaf. och allt är chill. och på torsdag äre förhör. och btw, laddar på mobilen idag. haha. jag äger. vetinte varför. det bah är så. och igår snacka jag med johanna i telen, fan va chill det var. jag typ garva sönder. och dog. åt allt. hon hör som en jefla åsna !!
men nu ska jag fortsätta chilla gal1, ha det bäst. ;)


// O.L


RSS 2.0