johanniii här !

Tjenare !
Olivias blogg håller på att dö ut, men ska se till att hon kommer igång igen!
Jag har förresten skapat en till blogg på hennes inloggning, fast den är min då. För någon har hackat mitt konto.. Har tagit kontakt med blogg.se och dom ska självklart försöka fixa tillbaka mitt konto. Det har också skickats en polisanmälan och denna kommer endast att dras tillbaka om personen byter tillbaka inloggningsuppgifter och erkänner. Annars får ni med polisen att göra, så det är bara att välja lixom.
Sen har jag och pappa flyttat till en ny lägenhet! och jag har hängt upp alla gamla bilder på Olivia och mig osv.. Olivia kommer nt bli glad när hon kommer hem till mig, HAHA!
Men aja, hahah.. Jag är fail, skulle skicka ett brev till Olivia, med lite minnen och sånt där shit. Aja, så råkade jag skriva hennes mormors adress :o HAHAHA! Johanna är duktigast i Sverige, eller nä i Världen! Haha, men jag lovar dig Olivia att du får det snart!
Du kommer också få ett bre på din födelsedag, eftersom att vi ej kan fira tillsammans så får vi fira med penna och papper, right?
Sen fyllde jag 15 i tisdags, (15 februari) Så nu får jag knulla utan hjälm och allt vad det innerbär ;) Jag vet att ni gillar att få något att läsa, något lite längre och roligare, right? ;)
Min nuvarande blogg är : http://weaak.blogg.se hoppas ni kollar in!
Bjuder på typ 89 störsköna och FRÄÄNA bilder!
Peace and love youre one and only weaak.

bloggabloggablogga

kkänner att jag måste börja blogga ordentligt igen, jag ska försöka bli bättre på det, lovar :)
idag ska jag till pappa, blir väl chill, innan ska jag upp på stan en snabbis, ;D

RSS 2.0