slänger in en bra låt oxå ! :)


det är jag mot hela världen .

shue gangstah, det va chill idag på stan med folket. sen hem till eszter. sjukt nice.

eszter, tack för att du finns, du lyser upp min dag, även dom dagar då jag känner mig fett svag, <3

" det är bättre att ha älskat och förlorat, än att inte ha älskat alls "

godmorgon suckers, vakna nyss. vettefan va som händish idag, men nått får jag väl komma på att göra. ska nog träffa folk. som vanligt, ya0.

/ o

du kommer aldrig upp till min nivå.

hejzan kom hem för ett tag sen. har sovit hos eeszter. trevligt ya0. haha.


jag fuckar alla som vågar glo.

Johanna

Johanna som skriver..
Första skoldagen idag då, det var väl helt ok.. Men ändå nt osv.. Men skitsamma.
Puss

happ

fan this day sucks.. aldrig mått så dåligt.. allt suger.. och det ska göras en ny soc utredning på mig nu !
helvete, asså,


Hej alla olivias läsare

Johanna här, som ni ser så slängde jag ihop en ny header , men får se om jag tvingas göra en ny :o För Olivia kanske inte gillar den och eftersom att det är jag som gör hennes headers och design så kan hon ju köra med mig lite som hon vill :o

Johanna här

Johanna här, ska börja greja med en ny header till Olivia nu, så hon kommer vara utan header någon timma eller något !

johanna

Johanna här , ville bara säga att Jag älskar olivia :) <3
Sen får ni en bild också !

slänger upp en ful cambild, till alla mina sötnosar ;)


vänta bah

vänta bara din lilla horunge ! så fort jag får tag på dig, så ska du dö ! när du ligger där blodig på marken, ska jag fortsätta slå ! tills du inte orkar skrika längre, du kommer inte hinna känna någon smärta. för det kommer vara över för dig snabbt, kan jag lova. jag är beredd, jag är redo. är du ? jag är beredd att göra allt för att få se dig ligga på marken, blodig, sönderslagen, av mig ! jag är redo att göra det oxå ! vissa snackar, andra gör ! du snackar skit som fan, du säger till dina fucking äckliga hor kompisar att du ska slå ner mig, att du är starkare än mig, osv, men haha fuck that, både du & jag vet att det är jag som kommer slå, & att det är du som kommer ligga där på marken. det blir inte svårt att få ner dig. du kommer inte va redo på det. när du minst anar det, så smäller det. hårt oxå. trust me bitch, you going down. du vet, att när jag har bestämt mig, så äre så det kommmer bli. det vet både du & jag, right ?

du vet vem du är äckelunge !

hejdå !

goddagens !

tjenix, då är man hemma, har vart hos pappa. fast det vet ni redan, för Eszter skvallra för er ;) hehe
dom äger fan min blogg, alltså johanna o eszter.  hahha. men orkar inte o har inte tid med bloggen fan ;o
men hos pappa så åkte jag först lastbil -.-' sen så blev det att åka cross, awesome. olagligt dessutom. olagligt är alltid bäst, HAHA! nu känner jag mig sådär lite tuff ni vet, ;)
vet att min blogg sucks. för jag sköter den dåligt osv, men jag har ju mina underbara eszter o johannna som räddar bloggen ;) bloggens räddare lätt ! utan dom två. så hade blgogen varit HELT värdelös fan (:

jag älskar dig johanna, bästavän, syster, gammelmormor, <3

Olivias girl here! :D

Hejsan!
Olivia är borta hos sin pappa och har det trevligt tror jag, hon har åkt lastbil tydligen, det är fett skönt att åka i såna (misstolka inte) men jag tycker det i alla fall. Hon tyckte det var tråkigt! Sen snacka hon om att hon skulle åka cross, I wounder if she did that, she nerver tell.... (;
Nu ser jag på tv, bara massa crap, det är lördag och ingenting på tv det är skandal! Brukar alltid vara något som ögonen kan kolla på.
Läste johannas inlägg om pierca sig. Det är ens eget val, och om man ska ha något så ska man sköta det. Själv har jag haft i läppen, och ögonbrynet. Nu har jag i näsan och ett annat ställe, haha. Olivia hotade med att ta hål i läppen om jag tog hål i näsan där fram så man ser ut som en tjur. Så, det blir inget sånt för min del. Sedan om älskling tar hål i läppen så skulle jag få problem att kyssa henne, jag tycker inte om när saker är ivägen för läpparna. Har man för mycket piercings på ett och samma ställe blir det ändå bara fult, och alla passar inte i det.

Imorgon så får jag se om älsklingen vill ses, har inte sett henne på två dagar, så får vi se vad vi två kommer hitta på. En film kanske i den varma sängen, och utan för fönstret så tar hösten sig till liv. Hon kanske har något planerat det åter står att se.

Olivia lindroos, jag älskar dig, glöm aldrig det! ♥

johanna

Johanna här, sitter just nu och tänker på vart jag ska pierca mig.
Vill ju ha naveln, tunga, ögonbryn, ERL och bröstvårtan :o Naveln blir det första jag tar i vilket fall.. Men vet nt ens om jag får ta hål någon mer stans för pappa.. Men vill verkligen ha ERL , seriöst, så sjukt snyggt!
Visst, alla säger att dt är fult och att typ ingen passar i det.. Men när har jag någonsin brytt mig om vad andra tycker? ;) Svaret är ju aldrig !
Så jag kommer ta dt och skiter fullständigt i vad ni säger och även om jag nt passar i det så har jag kvar det.
För det är så JOHANNA STYYLE !

Ejol

Olivia kom till mig efter plugget, vi kollade klart på filmen som vi på började igår. Av någon anledning avbröts filmen. Vi kollade klart på hela idag, va? eller hur älsk? Jag har inget bra minne jag :D
Just nu är det chill framför datorn med skrik musik i högtalarna och än hel del smsande med älsklingen, freaking awesome! Imorgon åker man bort så får inte träffa älsk, fan. Men på lördag älsk om du inte skulle dra till din daddy då?

Älskar dig Olivia Anna Lindroos!




skolan

sitter i skolan, vi har ämnes fördjupning. fast vi sitter bara vid datorn, & chillar :)
fett chill. ajah, pusssen

johanna här

Olivia Anna Lindroos.

Nu när denna sommaren är slut så har vi känt varandra i exakt 3 år. Visst det kanske inte låter som så mycket, men för mig är det. Hade jag inte träffat henne, du hade jag varit död för exakt 3 år sedan.
För det var år 2005 mitt liv hamnade på fel banor och allting blev skit. Så allt gick neråt och år 2007 var jag på väg till nederlag och ville bara ta livet av mig. Men då, sommaren 2007 så träffade jag denna underbara männsika. Som fick mitt liv att vända, jag kunde se ljuset och jag visste bara att det var här för mig. Att leda migrätt. Men sen efter att vi gjort jävligt dumma saker och mycket med polisen och sånt. Vad ska jag säga lixom, vi var små och båda 2 hade livet på helt fel väg. Så fick hon flytta till sin pappa istället. Tillbaka till Örebro, dit därifrån hon kom. Visst blev jag glad för hennes skull för hon trivs ju så jävla bra i Örebro.. Men kan inte säga att min själ blev lika glad. Ännu en gång rasade mitt liv, min vardag allting bara brast på några få ynka sekunder.Ännu en gång. Nu har vi inte träffats och umgåtts sen förra sommaren och det tär på mig. Så jävla hårt, för du är den som fortfarande gör att jag lever. Behöver inte ens prata med dig eller något, bara tänka på dig och våra sjuka minnen så mår jag alltid lite bättre. Du är den första jag vänder mig till när jag behöver, den som vet mest om mig någonsin. Du är den första som får höra mina bra nyheter och även dom dåliga. Du är den mest perfektavännen man kan ha, den bästa helt enkelt. Kan svära på allt att om jag inte träffat dig så hade jag seriöst varit död! Gumman, du är det bästa som hänt mig och det finns ingen annan.
För mig är du allt och som jag säger till folk när jag pratar om dig, det är att du går före allt. Du går före vad som helst. Jag lovar!
Du ska också veta att när jag pratar om dig, det är då jag skryter mest! Jag känner mig stolt över att du är min vän. Eller vän, nu skoja jag allt. Du är inte min vän!
Du är som mycket mer, du är min syster.
Behöver inte säga mer än att jag älskar dig egentligen.

Ny start.

Hejsan!

Sov hos Olivia för några dagar sen, fett kul. Hennes syster åkte hem bara för att se vem jag var. Haha Kändis ;)
Dagen där på, vände min värld upp och ner och ut och in. Då mådde jag så otroligt dålifgt, en av de värsta dagarna jag fått uppleva faktiskt.

Älsk började skolan idag, undrar hur hon tycker om sin klass, hon får väl berätta lite mer om det när vi ses. Själv har jag städat, och varit på stan. Jäcla skiiii't också ingen va där förutom något mongo som försökte bjuda mig på kaffe, och var typ 39? HAHAHAHAHA.

Älskar dig Olivia! (L)

en låt också

Johanna här igen, slänger upp en låt till er också !
Stämmer in lite på mig om jag ska vara ärlig..

Johanniii här

Hello pepole !
Gör exakt ingenting just nu, tycker Olivias blogg börjar bli lite tråkigt :( Är ju typ bara jag som skriver..
Tycker du borde göra en videoblogg Olivia ;) Det skulle vara sjukt nice, eller håller ni inte med mig? :D
Håller på och läser en bok också, Elsas mode. Den är skit bra, verkligen ett tips till er som vill ha något att läsa! Har ju desvärre inte lärt mig att lämna in böckerna i tid. För alltid när jag lånar så blir det försenad inlämning och då får man ju betala skuld. Så jag går alltid tid på kvällen när det är stängt och lägger det i lådan där man kan lägga böcker. För då slipper jag betala försenings skulden ;)
Johanna är kung vettu.
Sen ville jag bara säga att jag saknar Olivia sjukt mycket !
Och att jag känner för att göra om Olivias design ;) Fast det avgör ju hon :D
Kolla gärna min blogg !
http://jjohannaaxelssonn.blogg.se/
Pussar och kramar Johanna
PS: jag älskar dig Olivia <3

tack johanna !

tack johanna, jag älskar dig oxå du är bäwst. <3

vill tacka min personliga psykolog alexandra oxå :) älskar dig <3

Johanna här

Ville bara tala om att jag älskar Olivia mest i hela världen, du är bäst syster !

johanna här

Men tjenare folket ;p
Kände bara för att slänga upp något, utan att jag vet vad jag ska skriva ;)

IM FUCKING HOME BITCHES !

hellu, då va kingen self hemma dårå. fyfan va nice, det var AS tråkigt där borta. det va mitt i fucking ingenstans. bokstavligen. det låg helt öde. HAHA, och det var 2km till soptunnan. hahh, shieeet asså, som tur va angeliuqe där, fett cool tjej kan jag lova. men anyway, nu ska jahg äta sen somna vidare. hahha. ska träffa älskling sen. ska bli helt underbart. eller det är ju om hon fortförande vill träffa mig xD hon va sjukt arg igår. men hon har pms, så jag förstår henne,  & blev inte arg tbx ;) heheh. men asså shit e as flummig. men nu ska jag sova.

kysssssen <3

"- Det du inte vet, vet inte jag heller"

Hejsan!

Slänger upp något för er att läsa. Olivia hemma på lördag, jag åker då. Dåligt. Imorgon är det sista dagen jag jobbar. För skönt. Min handledare är lite koko i skallen, så blir skönt att bli av med henne. Den tiden hon och jag haft ihop har varit pain in the as för mig och de andra sommarjobbarna. Puh! Mycket man ville säga till henne, och göra. KLICK BAM BOM. Skulle det låta om vi gjorde det ;)
Men pengarna flödar in, kompis det gå bra nu, kompis de går bra nu! 40.000 är summan beräknad att komma på. Härligt. Mycket kommer slösas bort på älsk tror jag.

Hoppas ni får ha det bra nu, annars ät en brago! ;D

ska snart iväg

Johanna här, ska som sagt iväg snart, om cirka en timma. Har dygnat också.. Kunde verkligen inte sova, har inte sovit ordentligt på ungefär 2-3 veckor. Det går bara inte att somna, hemskt fan. :(
Behöver nog sömntabletter eller något, jag får väl se om det inte blir bättre, för då ska jag kolla upp det har jag bestämt. För kan ju inte sitta vaken hela tiden.
Men jag kanske slänger upp ett inlägg ikväll när jag kommer hem, eller så kanske Eszter slänger upp något :)
Kolla min blogg också vettja :D  http://jjohannaaxelssonn.blogg.se/

sorry fan :o

Förlåt Olivia, men har inte skött din blogg så bra som jag lovade (A)
Men mår inte så bra just nu, så du får stå ut :D
Just nu kollar på på tv och dunkar musik av allra högsta grad ! Kan inte sitta uppe till typ 06.00 och vakna runt 14.00-16.00 som jag brukar ikväll :( Ska gå upp 9 imorn -.- För jag och pappa ska åka runt halv 11. Ska till Jönköping till A6 , det dära stora köpcenret ni vet?
Hahah, kanske ni inte vet, men nu vet ni :D
Men vi höres !

Snart så...

Hejsan!
Läste inlägget från johanna, blev kall i kroppen av att läsa det. Vem av alla på jorden har utsatt henne för den smärtan hon känner nu?. Det var min första tanke när jag hade läst klart. Jag ber om ursäkt att Olivia är i Örebro Johanna, tyvärr så får du hennes stöd genom sms och samtal via mobilen. Som jag fått använda mig ut av de veckorna jag inte fått träffa henne.
Visligen borde ni träffas och umgås, det mår ni båda bra ut av och ni har säkert en hel del att prata om.

I överigt saknar jag min älskling. Hon ringde mig idag, och hon var riktigt retaktig liksom sa exakt som jag sa, och försökte i samma tonläge med, men det lyckades du ju inte med ;)
Snart kommer du hem, och då är det min tur att åka iväg, om inte du får hänga med ofc för det hoppas jag att du får älsk :D

livet passerar, jag bryr mig fan inte mer / Johanna

Jag fattar ingenting.

Att du bara kan sjunka så lågt. Det kommer göra så sjukt ont att ser er tillsammans. Att vara med er båda samtidigt. Allt blev bara fel nu när jag fick reda på det. Skulle vilja backa tillbaka tiden. För helt ärligt, jag klarar mig utan att veta om det. Fan!

Livet är helt på fel banor, önskar att jag bara kunde hamna rätt. För någon gång vet jag att jag kommer välja rätt väg, kommer hamna på rätt banor. Men det måste fan ske snart ! För jag står inte ut. Det tär i min själ, i min personlighet, i hela mig. Jag vill bort härifrån och vara någon annanstans ett tag. Det skulle vara så jävla skönt! Att bara få andas och leva, för det är något jag saknar så grovt mycket. Saknar att kunna leva utan att tänka på allt skit. Att bara få vara jag ifred. Att kunna bara finnas och vara.


Jag vill hitta rätt. Men det kommer aldrig gå, nt själv. Behöver någon som stöttar mig och backar ryggen. Visst har Olivia, men det är så jobbigt när du inte är här. Du bor i fucking Örebro och jag i Götene. Det är skit jobbigt. Men vi får stötta varandra på sms och telefon. Har inget annat val.


Känns jobbigt att veta att resten av livet kommer vara en kamp. För jag kommer inte orka kämpa hela vägen. Visst, det kommer fungera till en början. Men inte i fortsättningen.. För jag orkar nt kämpa hela jävla tiden. Önskar att jag kunde leva normalt. Seriöst nu.





johanna här

hellu pepole , fick ett sms av Olivia nyss där hon undrade ifall jag skötte hennes blogg.. Så måste ju slänga upp ett inlägg för att göra oliveen her self glad :D
Ska väl ut snart och Olivia ska ringa mig :D

blev inte att

Hej , johanna här !
Blev inte att sova hos Carl =)

nattblogg!

Hej, nattblogg från Johanna här :)
Just nu sitter jag hos carl med Natalie .. Blir nog att sova här trorjag :)
Puss

Flickvännen skriver!

Hej!

Mitt första inlägg på Olivias nya blogg, trodde hon skulle sköta uppdateringen ganska bra själv men nix pix. Istället får jag och Johanna sköta det. Det är nästan som vi äger Olivias blogg. :D
Hoppas ni mår bra, jag är inte en av dem som gör det just nu. Fick veta en obehaglig sak idag men någon dag måste man släppa taget och så strular det med mina föräldrar. De är de mest underbara, och ändå ger jag inte det dem förtjänar.

Saknar Olivia, vi har en månad och en vecka idag. Tiden har gått väldigt fort, jag älskar henne mer och mer för varje sekund när jag möter hennes läppar, hennes blick, ser hennes leende och hör hennes underbara skratt.
Hitta kärleken, det är en av de bästa dagarna ni kommer få uppleva i livet. Jag vet. Har hittat min, och kommer aldrig släppa henne. Känner redan nu att hon är den rätta. Och hon kom, förändrade och jag föll för hennes positiva iniativ inom livets alla vinklar.

Jag är som ett kontroll freak, vill veta vad hon gör, var hon är hela tiden. Jag satt och fundera om jag skulle pilla in en sändare i hennes mobil för att se var hon är hela tiden. Jag skratta åt idéen det är självklart något jag aldrig skulle göra. Då liknar vi mer ett gammalt par på 50 som inte litar på varandra och tror den andra träffat någon annan för den aldrig är hemma. Ger henne space, så mycket som hjärtat tillåter i alla fall. Min hjärna säger alltid ja till alla älsklings idéer men det är hjärtat som vet om det är fel. Man kan säga Min hjärna är djävulen och mitt hjärta är ängeln :D

Nu kommer vi inte få ses på en vecka, och ännu en till för mina föräldrar drar med mig mitt i ingenstans där man kan göra ingenting. Om inte älskling får hänga med då, för det vill jag. Jag älskar dig Olivia Anna Lindroos!
Och alla Olivias läsare vi ses snart igen för snart när ni minst anar det ;)

e'jun ♥

wakkkiiee wakkiiee !

som rubriken lyder. VAKNA ! :D haha
ni borde va vakna & pigga 11:32 ? eller, har jag fel ?
fan har tänkt på förr när jag låg och sov till typ 3-4. det var tider det ! :)
men vafan man sover ju bort hela dagen ? :o jag sover inte alls så mkt som jag egentligen vill, nuförtiden sover jag till typ 9, 10, 11. :o varför sova bort hela dagen? vi ska snart åka. :( bäverbajs. vi ska till lexand (stavning)
haahh,vetttefan va det är för ställe men ah. kommer sakna alla. speciellt älskling ! saknar sönder henne redan nu. vi har ju inte träffats på 1 vecka. sen så ska jag vara utan henne 1 vecka till ! :o kunde inte ens träffa henne när vi hade en månad :( för att jag va magsjuk, fittsak. sen hade jag utegångsförbud. pga visssa saker. ehm :p

men alla får va sjukt sociala på sms oså. annars lär jag dö :( <3

eszter, du är mitt allt, jag älskar dig, nu & föralltid ! <3

dagens låt :)




btw. låten påminner mig om älsk. men anyway åker bort i morn i en vecka. så kommer inte uppdatera nå alls ! <3
kyss, smek, & fingerlek ;) <3

johanni häär :D

Tjenare, Johanna här fan :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag gör en update åt lilla Olivia.
Hahah, jag är iaf med Natalie och så väntar jag på att pappa ska komma hem så han kan göra mat (A) För jag är hungrig.
Men kolla min blogg med :)
http://jjohannaaxelssonn.blogg.se/

tjenish

igår så drog mamma med mig till andreas kompisar. på värsta middagen. det va trevligt faktiskt. fick en signerad skiva, o stuff. idag ska vi på dop. :( boooring. men anyway, måste offra mig. fan jag gick upp 05.20. HAHA. för kul. ni skulle bah veta. blir nogg inte nå mer inlägg idag. från mig iaf.
har ni tur kanske johanna eller älskling. vill slänga upp en update senare ? :) <3

förlåt ..

förlåt för att jag är dålig på att uppdatera men vetinte vad jag ska skriva om, om ni tkr jag är dålig på att uppdatera så får ni fan komma med något jag ska skriva om isf.
jag kan väl börja såhära att jag kollade runt lite idag på internet och hitta världens bästa blogg verkligen. och de var min egna :D haha , jag skoja inte ens ;)
igår blev jag anmäld *:( för vad säger jag inte.ni som vill veta får fråga. typ smsa o fråga eller nå. tänker nt säga till vem som helst lix. men anyway,
jag tycker homosexuella & bisexuella är coola, att dom vågar stå för vem dom är osv. (:  
och jag hatar dom som trakasserar homo & bi - sexuella. det är sååå lågt.

aja, ska dra nu, kyss, smek & fingerlek ;) hhahah.

btw, jag älskar eszter junghagen ! <3


Olivia är kass på att uppdatera :o

Slänger upp en bild som lilla jag redigerat på Oliven her self .
Johanna här föresten , måste ju slänga upp något :o För hon är dålig på att uppdatera :(
Tycker det är synd :o för jag gillar att läsa din blogg Olivia :)<3
Men nu ska jag vara social med Natalie :)

Johanna här

Tjenis alla männsikor :)
Johanna här, såg att Olivia hade slängt upp en gästblogg på min blogg, så får väl göra detsamma på hennes då ;)
Hahah, Olivia är magsjuk :( stackarn...
Grattis till henne och Ezster föresten :o <3
älskar dig olivia , puss !

heeeeeeeeelt sjukt, ;o


nyvaken och as trött ;(

vaknade nyss, fyfan, drömde sjukaste drömmen om älskling. fyfan, va hon e elak i mina drömmar kan jag lova !
jag drömde att jag, eszter, oscar och sara typ va. så skulle jag prova kläder. så hade jag en väska, som jag bad eszter hålla.och utan att jag visste det så stoppade hon nerr fett med pengar och kläder med larm på. så att jag skulle åka dit. sen lämnade eszter väskan till mig och gick ut.men jag kollade i väskan och gick till personalen och sa att någon stoppat ner saker i min väska. sen ville inte eszter ha något med mig att göra längre. för hon hatade mig. och ifall jag någonsin skulle röra dig igen så sa hon att jag skulle få rör igenom hela kroppen.

det var massor innan det. som att oscar typ bjöd mig på nå knark. en tablett asså. som man först skulle svälja. sen äta vissa saker och bajsa ut den. och sen röka xD HAHAAAAH. men eszter krossade mitt hjärta i drömmen lätt asså. och nu har jag ont i hjärtat. säkert drömmens fel ! ;o <3

godmorgon bitchesss

hellu, allt bra? jag mår fett bra iaf. prata med älskling i telen igår.
ehmm, jadu. vad ska jag säga. finns ingenting att säga faktiskt. ska snart upp och träffa becca. sen blire att träffa mer folk :) <3 peace out bitches

men tjenish ! ;*

ja hejhej, förlåt för att den gamla bloggen bara togs bort sådär. hoppas ni förlåter mig ? ('aa
men inatt tillbringades natten hos älskling. för mysigt. och på onsdag så har vi en månad, fan va gal1 nice.
man anyway, igår så va jag och älskling med sara, och bea. det var trevligt värre. sen drog vi hem till eszter. det var typ för mysigt. och föresten jag har slutat rökt. fast det går sådära. men det är tanken som räknas. och jag är på god väg tkr jag. eller vad säger du älskling ? ;)
och idag, så drog jag och eszter upp på stan. och hon skulle ha en jävla kebabrulle. och ja fyfan. men ändå. vi har träffat jätte roligt folk idag ivf. men nu orkar jag fan inte skriva mer för har inget att skriva om. så bye bitches.



smekkiz


RSS 2.0